Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - SZENDRO 3 BUDOVY VÝBORNÁ INVESTÍCIA ( PENZIÓN, OBCHOD, SKLADY ).
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

MAĎARSKO - Szendrő. Ponúkame Vám na predaj výborný investičný objekt - 3 budovy na pozemkoch s celkovou výmerou 2385 m2 s podlahovou plochou 485 m2, vhodné na podnikanie, nachádzajúce sa v obci Szendrő vzdialenej 70 km od Košic.

1. Budova - Penzión sa nachádza na pozemku s rozlohou 1024 m2 s podlahovou plochou 150 m2. Dom pozostáva z 10 izieb. Na prízemí sú 3 izby, kuchyňa s jedálňou, 2 x kúpeľňa s toaletou, veľká terasa. Na poschodí - v podkroví je 7 izieb s kúpeľňou a toaletou. Pod domom je pivnica 10 m2. Na dvore sa nachádzajú 4 garáže - 40 m2, ktoré slúžia ako sklady. IS: elektrina 220 aj 380 V, obecný vodovod + kanalizácia, kúrenie plynové - gamatky, plynový bojler. Vchodové dvere a okná s izolačným dvoj sklom - drevené. Okná sú s plastovými roletami. Dom je postavený z tehly. Zabudované celé podkrovie. Strecha je zaizolovaná. Nová strecha z tvrdého dreva. Strešná krytina: asfaltová lepenka. Na dvore je studňa.

2. Budova - Obchodné priestory so samostatnými skladmi. Obchod je na podlahovej ploche 245 m2. Obchod sa skladá z kancelárie - 4 m2, obchodu - predaj zvieracieho krmiva - 11 m2 a z predajnej plochy, kde je vystavený tovar - nábytok, zariadenie domácnosti - 216 m2, 2 x WC s umývadlom cca 2 m2. Sklady na dvore - podlahová plocha 54 m2 a 26 m2. V zadnej časti domu je garáž 10 m2. IS: elektrina 220 V, obecný vodovod + kanalizácia, kúrenie plynové - gamatky. Sedlová strecha je pokrytá s bitumenovou vlnitou krytinou a je zaizolovaná. Dom je postavený z dreveného bloku. Vchodové dvere a okná sú drevené. Nad vchodovými dverami je prístrešok.

3. Budova - Sklad sa nachádza na pozemku s rozlohou 1109 m2 s podlahovou plochou 90 m2. Skladová plocha je cca 85 m2 a kúpeľňa s toaletou je 6 m2. IS: elektrina 220 V, obecný vodovod + kanalizácia. Plynová prípojka na pozemku. Studňa na pozemku. Pozemok je oplotený.  Vchodové dvere a okná sú drevené. Dom je postavený z nepálenej tehly. Nová strecha pokrytá škridlou.

V blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vodná priehrada Rakaca pri obci Szalonna, vyhliadková veža v obci Szendrő, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody na kúpanie, jaskynný komplex Aggtelek, malebná obec Jósyafo s morským okom, cyklotúry, turistika, hubárčenie, možnosť jazdy na koňoch. Energetický certifikát E.

Cena 139 969 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
Hlavná
Szendrő
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
485 m2
Plocha pozemku:
2378 m2
Počet izieb:
10
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať