Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - AGGTELEK - 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S LETNOU KUCHYŇOU

Interné ID: 100205447
Ulica: vedl
Obec: Aggtelek
Okres: Edelényi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
30 000 €

Popis nehnuteľnosti

MAĎARSKO - Aggteleku. Ponúkame Vám na predaj víkendový 3 izbový rodinný dom, v tichom prostredí v obci  Aggteleku vzdialenej iba 70 km od Košíc.

Dom je postavený z kvádra a tehly, má 3 izby, predsieň, kúpeľňu a WC. Veľká letná kuchyňa má 30 m2. Hospodárska miestnosť - komora a dreváreň. Strecha je sedlová. Strešná krytina - škridla. Pozemok 2300 m2. Podlahová plocha domu je 100 m2. Podlaha betónová. Okná a dvere sú drevené (pôvodné upravené). Na pozemku ovocné stromy. Dom sa nachádza pri hlavnej ceste. IS: elektrina, obecný vodovod a kanalizácia, ústredné kúrenie je plyn - gamatky. Dom je čiastočne rekonštruovaný. Obec má dobrú občiansku vybavenosť - rôzne obchody, pošta, lekáreň, reštaurácia, čerpacia stanica. Obec sa nachádza v národnom parku Aggtelek. Turistické atrakcie : Svetoznámi jaskynný komplex Aggtelek, horolezectvo, turistika, cykloturistika, hubárčenie, kultúrne programy cez celú letnú sezónu, múzeum kníhtlače s najväčšou knihou na svete Szinpetri, malebná obec Jósvafo s morským okom. Lokalita vhodná na túry, prechádzky oddych a relax. Energetický certifikát E.

Cena 30 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
2300 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti