Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - MEZOCSAT - POSCHODOVÁ MUROVANÁ CHATA PRI TERMÁLNOM KÚPALISKU.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

MAĎARSKO - obec Mezőcsát. Ponúkame Vám na predaj v Exkluzívnom zastúpení veľmi peknú murovanú poschodovú chatu vo výbornom stave,  v lokalite celoročne využívaného termálneho kúpaliska v obci Mezőcsát, obchody, lekáreň, reštaurácia. 

Investujte s istotou do nehnuteľnosti v krásnej prírode, raj rybárov, lesy, výborná infraštruktúra, služby na vysokej úrovni a termálne kúpalisko za plotom.

Chata má na prízemí izbu, kuchyňu, kúpeľnú s WC a na poschodí 2 samostatné izby. Úžitková plocha je 80 m2. Pozemok 550 m2. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená vrátane nábytku, tak ako na fotkách. Vonkajšie parkovacie miesto,  upravený pozemok nachádza sa kľudnej lokalite. IS : voda, elektrina, odpad, plyn na hranici pozemku, internet. Obec je vzdialená 120 km od Košíc cca 80 min jazdy po diaľnici.

Cena 45.000€ - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Chata
Lokalita
Melinda
Mezőcsát
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
80 m2
Plocha pozemku:
550 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať