Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

FURČA - BUZULUCKÁ NOVOSTAVBA 3 IZBOVÝ TEHLOVÝ BYT 94 M2, TERASA, PARKOVANIE.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový byt s výmerou 94 m2, vlastnou terasou 30 m2 a parkovacím miestom na Buzuluckej ulici, Furča, Košice - Dargovských Hrdinov. 

Kompletná rekonštrukcia objektu v roku 2014 vytvorila príjemné bývanie v meste s charakterom rodinného domu. V izbách je plávajúca podlaha, na chodbe a v kúpeľni dlažba, nové stierky, v izbách plastové okná so žalúziami, úsporné bodové svietidlá, obložkové zárubne a interiérové dvere, vstavaná skriňa v hosťovskej izbe, elektrický krb. Nové rozvody vody, elektriny, vody, odpadu a nové radiátory. Výmera bytu je 94 m2, má zastrešenú priestrannú terasu s výmerou 30 m2, vnútorný šatník a vonkajšiu komoru, vlastné parkovacie miesto. Nachádza sa na vyvýšenom prízemí. Zo spálne je východ na terasu s výhľadom na dvor, zeleň.

Vybavenie kúpeľne: vaňa, umývadlo so skrinkou, zrkadlo, práčka, LED osvetlenie. Samostatné WC – geberit s umývadlom.

Vybavenie kuchyne: rohová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi a kompletným vybavením spotrebičmi, chladnička s mrazničkou, varná doska sklokeramická, multifunkčná rúra, digestor, dres s batériou, samostatný ostrovček s barovým sedením. Stav objektu: výborný stav bez nutnosti rekonštrukcie. Kúrenie: centrálne. Výhody: slnečný, pekný výhľad, obchody, škola, škôlka, zateplený obytný dom, OC.

Cena NaN 259 900 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
3-izbový byt
Lokalita
Buzulucká
Košice-Dargovských hrdinov
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
94 m2
Poschodie:
1
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať