Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - PÁCIN 3 IZBOVÝ POSCHODVÝ RODINNÝ DOM 3 KM OD HRANÍC

Interné ID: 100205309
Ulica: Fo ut
Obec: Pácin
Okres: Bodrogközi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
44 000 €

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte svoje nové bývanie za bezkonkurenčnú cenu blízko našich hraníc - Maďarsko?

MAĎARSKO - PÁCIN. Ponúkame Vám na predaj útulný 3-izbový rodinný dom v župe Bodrogköz-Zemplén, v blízkosti rybárskeho jazera Karcsa v dedinke Pácin - Maďarsko iba 3 km od Slovenských hraníc.

Rodinný dom má rozlohu okolo 100 m2 + 100 m2 na poschodí. Je modernejšieho typu vhodný aj ako dvojgeneračný nakoľko má samostatné vstupy. Na poschodí máme tri izby, kupeľňou a WC. Dolná časť nie je zariadená a môže slúžiť aj na podnikanie. Kúrenie na plyn alebo tuhé palivo, nakoľko sú dva kotle. Dom je umiestnený v tichej uličke, je napojený na IS: elektrina, plyn, voda, kanalizácia. Parkovanie v uzavretom dvore. Pozemok je možné využiť na záhradkárčenie, ovocný sad.

Cena 44 000 € je bezkonkurenčná - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 3 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochadzaním.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
200 m2
Plocha pozemku:
2017 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti