Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MADARSKO - SÁRAZSADÁNY NA BODROGU - MAĎARSKO

Interné ID: 100205308
Ulica: Fo ut
Obec: Sárazsadány
Okres: Sárospataki
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
46 000 €

Popis nehnuteľnosti

MAĎARSKO - SÁRAZSADÁNY NA BODROGU. Ponúkame na predaj obytný dom v obci Sárazsadány na Bodrogu iba 8 km od vychýrenej tokajskej dediny Tolcsva.

Nehnuteľnosť s rozlohou 120 m2 má 3 izby, obývačku, kuchyňu, kúpeľňu a práčovňu. Momentálne je tu šatník, ktorý môže byť skvelou príležitosťou na vytvorenie menšej druhej kúpeľne a široká chodba môže poskytnúť priestor pre vstavanú skriňu.

Budova prešla od roku 2014 čiastočnou rekonštrukciou nové rozvody elektrickej siete, za posledné tri roky bolo vymenených niekoľko okien za plastové, bezpečnostné dvere, ktoré sú z vonkajšej strany vo farbe dubu. Vykurovanie zabezpečuje kombinovaný plynový kotol projektovaný v roku 2019, s radiátorovým prenosom tepla, ale je možné kúriť aj s drevom. Na pozemku je aj samostatná hospodárska budova 60 m2, za ktorou je kryté jedno parkovacie státie. Pokračovaním bytového domu je aj prístavba 48 m2, na ktorej bola v roku 2012 vymenená strecha. Plusom je 120 ročný brest na dvore, ktorý poskytuje skvelý úkryt v letných horúčavách. V záhrade je niekoľko ovocných stromov. Záhrada sa dá zavlažovať  vodovodným potrubím vybudovaným z kopanej studne.

K Bodrogu je to zo záhrady iba na skok, vhodné pre rybára.

Ďalšie úpravy nehnuteľnosti je ponechané na potreby budúceho majiteľa.

Cena 46 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
2000 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti