Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - KARCSA RODINNÝ DOMČEK PRE RYBÁRA ALEBO ZÁHRADKÁRA LEN 5 KM OD HRANÍC.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový rodinný dom v pôvodnom gazdovskom štýle  vzdialený 5 km od slovenských hraníc v blízkosti jazera na rybolov Karcsa, iba 77 km od Košíc a 48 km od Trebišova.

Podlahová plocha domu je 80 m2 a nachádza sa na pozemku s rozlohou 1801 m2. Dom je postavený z miešaných materiálov, tehla, kameň. Pozostáva z 3 izieb, kuchyne, kúpeľne s vaňou a toaletou, komora. Na pozemku letná kuchyňa. IS: elektrina, obecný vodovod, plyn - vykurovanie plynom alebo drevom. Vchodové dvere a okná sú drevené. Strecha sedlová, strešná krytina škridla. Tiché prostredí v centre dediny v blízkosti jazera Karcsa známym miestom na rybolov. Na okolí sa nachádza Zemplén kalandpark, kúpele Végardo, Kisvárda, Tengerszem-Károlyfalva s morským okom, cyklotrasy , turistika, hubárčenie.

Cena 22 000 €  je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí. Pomôžeme Vám pri vybavení LAKCIM ( Pobytovej ) karty. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
FO
Karcsa
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
80 m2
Plocha pozemku:
1801 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať