Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - SÁTORALJAÚJHELY SUPER DVOJGENERAČNÝ DOM S ROZLOHOU 60 M2 + 50 M2

Interné ID: 100205154
Ulica: Fo
Obec: Sátoraljaújhely
Okres: Sátoraljaújhelyi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
82 000 €

Popis nehnuteľnosti

MAĎARSKO - Sátoraljaújhely. Ponúkame Vám na predaj dva menšie domčeky v Sátoraljaújhely.

Jedná sa o domčeky na jednom pozemku o rozlohe 400 m2, úžitková plocha je 50 m2 + 60 m2, zastavaná 110 m2. Nehnuteľnosť sa nachádza v kľudnej časti mesta a je ideálny pre bývanie a podnikanie alebo bývanie s rodičmi a predsa zvlášť nakoľko sú domčeky za sebou. Mesto poskytuje svojím obyvateľom plaváreň, známy zábavný park ZEMPLÉNI KALANDPARK, obchody, reštaurácie, benzínovú pumpu. Výborná dostupnosť do Slovenského Nového Mesta. Prvý dom má obývačku spojenú s kuchyňou, z obývacej izby je vstup do 2 menších izieb a soc. zariadení. Druhý domček ma podobnú výbavu. V obidvoch je klimatizácia. IS: vodovod, elektrina, kanalizácia. Podlaha: dlažba, plávajúca podlaha. Okná: plastové. Stav objektu: výborný technický stav. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: tiché prostredie. 

Cena 82 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 3 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko, alebo pracovať v blízkom priemyselnom parku.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
110 m2
Plocha pozemku:
400 m2
Zastavaná plocha:
110 m2
Počet izieb:
6
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti