Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ - ŠACA - ŽELEZIARENSKÁ PEKNÝ 2 IZBOVÝ BYT 60 M2, 3 POSCHODIE, BALKÓN.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

REZERVOVANÉ - Ponúkame Vám na predaj pekný 2 izbový byt s výmerou 60 m2 s balkónom, v lokalite Košice-Šaca, Železiarenská ulica, pekné prostredie, ihrisko, Fresh obchod, centrum mesta.

Nová kuchynský linka so spotrebičmi, jedálenský kút. Murované jadro, obklady, dlažba, vaňa, umývadlo, prípojka na práčku, vlastný kotol na ohrev vody. Nachádza sa na 3. poschodí zo 4 bez výťahu. Podlaha: plávajúca v izbách, dlažba v kúpeľni. Steny: omietky.  Stav objektu: priestranný byt vo výbornom stave, ihneď obývateľný. Kúrenie: centrálne - radiátory. Ostatné vybavenie: internet. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Výhody: slnečný, tiché prostredie, dobré parkovanie. 

Cena 110.000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
2-izbový byt
Lokalita
Železiarenská
Košice-Šaca
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
60 m2
Poschodie:
3
Loggia:
áno
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať