Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - SZALONNA PEKNÝ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

MAĎARSKO - Szalonna. Ponúkame Vám na predaj pekný 3 izbový rodinný dom v obci Szalonna.

Obec je vzdialená od Košíc 65 km. RD sa nachádza na pozemku s rozlohou 1275 m2 s úžitková plochou 120 m2. Možnosť dobudovania podkrovia. Dom pozostáva z 3 izieb, predsiene, kúpeľne, WC, obývačky, kuchyne, komory a garáže. Dom je podpivničený, kde sa nachádzajú ďalšie miestností. Za domom sa nachádza menšia hospodárska budova. Dom postavený z kvádra. Základ a pivnica je so železo-betónu a kameňa. IS: elektrina, obecný vodovod + kanalizácia, ústredné kúrenie je na plyn aj na tuhé palivo. Vchodové dvere drevené a okná sú drevené s plastovými roletami aj plastové s izolačným dvojsklom. Strecha sedlová, strešná krytina - eternit. Podlaha - keramická dlažba, linoleum a drevené parkety. V záhrade sú ovocné stromy. Dom sa nachádza na Hlavnej ulici blízko centra mesta. Pri obci Szalonna sa nachádza priehrada Rakaca. Na jazere je možnosť celoročného rybolovu. Jazero vhodné na člnkovanie aj na kúpanie. V blízkosti kaštieľ v obci Edelényi, vyhliadková veža v obci Szendrő, lom Rudabánya s jantárovou farbou vody vhodný na kúpanie, cyklotrasy, turistika, hubárčenie. Energetický certifikát E. 

Cena 29 999 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
Fo
Szalonna
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
93 m2
Plocha pozemku:
1275 m2
Balkón:
nie
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať