Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

MAĎARSKO - NOVAJIDRÁNY PEKNÝ 3 IZBOVÝ RD SO ZÁHRADOU.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

MAĎARSKO - Novajidrány. Ponúkame Vám na predaj pekný rodinný dom po čiastočnej rekonštrukcii v obci Novajidrány na dobrom mieste vhodný na bývanie, alebo ako víkendový dom.

Do obce je príjazd po novej diaľnici, regionálna diaľničná známka za 15 eur na rok. Dom je murovaný na rovinatom upravenom pozemku, má 3 izby, kuchyňu, predsieň, kúpeľňu s WC, kuchyňu a špajzu, terasu. V izbách sú plávajúce podlahy, v kúpeľni dlažby. Okná sú všade nové plastové. Vykurovanie je zabezpečené elektrickým kotlom - radiátormi. Strešná krytina je škridla. K domu prislúcha samostatne stojaca dreváreň, pivnica. Rodinný dom je v dobrom stave, stačí dokončiť fasádu. IS :vodovod, elektrická prípojka 240V, plynová prípojka pri pozemku, vodovod a kanalizácia. Výhody: slnečný, tiché prostredie, turistika, cykloturistika.

Cena 59 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita
Lenin utca
Novajidrány
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
90 m2
Plocha pozemku:
1000 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať