Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

SMOLNÍK - MEŠTIANSKY DOM S OBCHODNÝM PRIESTOROM V CENTRE MESTA.
  Ľutujeme táto ponuka už nieje aktuálna.

Ponúkame na predaj meštiansky dom v centre obce Smolník, okres Gelnica, vhodný na investíciu s veľkým potenciálom do budúcnosti.

V obytných miestnostiach sa nachádzajú funkčné dobové kachľové pece. Na prízemí obchodný priestor, na poschodí pohodlné bývanie. Dom je zakonzervovaný, nová strecha, stavebný materiál domu je tehla. Zadná časť domu má pavlač s drevenými prvkami, v pivničných priestoroch je možné zriadiť vináreň. Kupujúci so vzťahom k histórii nájde uplatnenie s možnosťou využitia svojich nápadov s odkazom na historické dedičstvo novoobjavenej baníckej lokality. 

Cena 65 900 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Zdieľať na Facebooku

Typ ponuky
Predaj
Typ
Rodinný dom
Lokalita

Smolník
Celková výmera
m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
300 m2
Plocha pozemku:
744 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
4
vlastnosti nehnuteľnosti

Podobné nehnuteľnosti, ktoré by Vás mohli zaujímať