Používame cookies

 

TOP INVESTÍCIA - STARÉ MESTO - LUKRATÍVNY OBJEKT V CENTRE MESTA KOŠICE 1050 M2.

Interné ID: 100202867
Ulica: Námestie L. Novomeského
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Obchodné priestory
1 290 000 €

Popis nehnuteľnosti

TOP INVESTÍCIA -  Ponúkame Vám na predaj investične zaujímavý 2 podlažný objekt v lokalite Košice-Staré Mesto, Námestie Laca Novomeského s jedinečnou možnosťou prerobenia objektu na polyfunkčný objekt, sídlo firmy, podľa vlastných predstáv a požiadaviek v širšom centre mesta. OBĽÚBENÁ LOKALITA TIP TOP - Kuzmányho. 

Budova má 2 samostatné podlažia, na prízemí objektu sú aktuálne plne funkčné 4 obchodné prevádzky s celkovou výmerou 450 m2.

Na 1.podlaží predpríprava pre kancelárie, ambulancie, zdravotnícke zariadenie so samostatným vstupným schodišťom s celkovou výmerou 600 m2. V zadnej časti pozemku je prístup pre zásobovanie, parkovanie. Celková výmera pozemku 668 m2. 

Stav objektu: Prízemie plne funkčné, poschodie v štádiu rozdelenia priečkami, rozvetvenie prípojok vody, odpadu a elektriny do jednotlivých častí. Možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv a potrieb. Vlastníkom nehnuteľnosti je fyzická osoba - neplátca DPH.

Cena 1 290 000 € je bez DPH. Celková kúpna cena je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Právny servis zabezpečujeme výlučne advokátskou kanceláriou. Financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
1050 m2
Počet podlaží:
2
Balkón:
nie
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér