Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

MAĎARSKO - ENCS 6 IZBOVÝ POSCHODOVÝ DOM SO ZÁHRADOU.

Interné ID: 100205148
Ulica: Fo út
Obec: Encs
Okres: Encsi
Kraj: Borsod-Abaúj-Zemplén
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Vila
104 000 €

Popis nehnuteľnosti

MAĎARSKO - ENCS. Ponúkame Vám na predaj pekný 5+1 izbový rodinný dom v obci ENCS, Maďarsko.

Dom pozostáva z dvoch poschodí t.j. 2 x 90 m2, priestranné izby, kuchyňa, 2 x kúpeľňa a WC. Dom je v dobrom stave, ihneď nepotrebuje úpravy. Postavený je zo silikátových tvárnic a tehál. Pozemok je cca 907 m2. IS : elektrina, voda, kanalizácia, plyn, na dvore vlastná studňa. Vzhľadom k rozlohe  je možné využitie pre viacčlennú rodinu. Pekná, priestranná záhrada s pivnicou. Príjemné mestečko, kde sa udomácňuje slovenská komunita vďaka rýchlostnej ceste. Obchody, škola, škôlka, zdravotné stredisko, pošta.   

Cena 104 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
180 m2
Plocha pozemku:
907 m2
Počet izieb:
6
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti