Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

RELAX PARK KYSAK BREZIE - POZEMOK NA CHATU 542 M2.

Interné ID: 100206380
Ulica: Brezie
Obec: Kysak
Okres: Košice - okolie
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky
Iné:
29 000 €

Popis nehnuteľnosti

Aktuálne na predaj jediný - posledný pozemok. Na západ od obce Kysak vzniká nový rekreačno-oddychový komplex. 

V nádhernom prostredí zmiešaného lesa a rieky Hornád vyrastá komplex rekreačných chát a príjemnej relaxačnej zóny v úzkom spojení s prírodou. Lákavá poloha v lesnom prostredí na kopci, medzi obcami Kysak a Veľká Lodina. Uzatvorený komplex 35 samostatných pozemkov s výbornou štartovacou cenou. Aktuálny stav - areál je oplotený, rieši sa vodovod, odpad a prípojky elektriny, úprava pozemkov zarovnaním, cesty. Výmera pozemku 542 m2. Projekt teda uspokojí každého vrátane najnáročnejších klientov hľadajúcich priestor na relax, oddych a dokonalé súkromie s možnosťou zastavania 25% plochy pozemku. 

V cene pozemkov, je zahrnuté aj vybudovanie inžinierskych sietí (voda, odpad, prípojka elektrickej energie) spevnená prístupová komunikácia s parkovacími plochami, vonkajšie oplotenie areálu a vstupné brány.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
542 m2
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Kanalizácia:
žumpa

Pozrieť na mape

Maklér

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti